Urmareste-ma :)

Goodreads

2017 Reading Challenge

Mary has read 0 books toward her goal of 24 books.
hide

Follow Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin

GFC

sâmbătă, 2 martie 2013

În curând la Editura Epica

Anna și sărutul franțuzesc


ANNA ȘI SĂRUTUL FRANȚUZESC,  de Stephanie Perkins

BESTSELLER INTERNAȚIONAL
Descriere:
De la primul la ultimul rând, cartea este pur şi simplu cuceritoare. E amuzantă, plină de suspans, de neprevăzut şi, bineînţeles – în Paris, cel mai romantic    oraş al lumii – de dragoste.


Anna este o americancă exilată la Paris (fireşte că în pofida voinţei sale) pentru ultimul an de liceu. Totul e nou, necunoscut şi potenţial de neînţeles, inclusiv şi mai ales limba, iar ea trebuie să-şi măsoare de două ori toate gesturile, toate cuvintele, confuză şi disperată să nu facă vreo gafă. Singură n-ar reuşi, dar, vorba colegei ei din vecini: „de aceea sunt prieteni pe lume”.

Cu grupul de noi prieteni, totul se schimbă radical. Şi mai ales cu St. Claire – hei, care fată ar rămâne insensibilă la o asemenea combinaţie de însuşiri „extra”: bine-făcut, frumos, inteligent, vorbăreţ şi cu un ucigător simţ al umorului? Cu o singură problemă: „St. Claire e deja luat”, are o iubită. Anna îşi repetă „suntem doar buni prieteni, suntem doar buni prieteni”, dar sentimentele, reciproce, devin de neînlăturat.

Ezitări, îndrăzneli, îndoieli, interpretări greşite, întâmplări vesele şi triste, reacţii-surpriză şi un îndelung amânat sărut – tot arsenalul seducţiei şi tot jocul dragostei, bine dozat şi excelent temporizat. Cum mărturisea o cititoare vrăjită: „E una din acele cărţi pe care le citeşti şi îţi spui: Sper să mi se întâmple şi mie asta! Sper să întâlnesc şi eu pe cineva aşa! Sper să am şi eu prieteni ca aceştia!”

DIN 25 MARTIE ÎN LIBRĂRII!


Dacă nu ați citit cartea,ar trebui să începeți s-o citiți atunci. Este pur si simplu cuceritoare și foarte amuzantă.Bine înțeles să nu uităm de St. Clair care face cartea și mai "apetisantă".De abia aștept să văd cum sună și în română cartea.4 comentarii:

 1. Aştept cu nerăbdare apariţia acestei cărţi! Mulţumim editurii Epica pentru toate titlurile minunate! <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da,au carti minunate. Daca as avea buget le-as cumpara pe toate:D

   Ștergere
 2. Chiar m-ai facut curioasa.O sa o citesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca te-am pus pe ganduri:D E foarte captivanta,este de preferat sa nu ai alte activitati in timp ce o citesti.

   Ștergere