Urmareste-ma :)

Goodreads

2017 Reading Challenge

Mary has read 0 books toward her goal of 24 books.
hide

Follow Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin

GFC

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Aparitii noi #2

Editura Trei

Sub aceeași stea
John Green

Îşi vor aminti oamenii de mine? Ce sens are viaţa mea? Ce vreau să las în urmă?
Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se ştie, a fost „în fază terminală“.
Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă.
Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

„SUB ACEEAŞI STEA este un amestec de melancolie, duioşie, înţelepciune şi umor.”

– The New York Times
„Povestea de iubire dintre Hazel şi Augustus este cu atât mai reală, cu cât este condamnată încă de la început. Curajul şi seninătatea de care dau dovadă sunt o lecţie de viaţă dintre cele mai impresionante.”
– Entertainment Weekly


Nici nu vă puteți imagina cât de mult ador această carte sau pe Augustus Waters... Cred voi cumpăra și varianta tradusă în română...
Jurnalul unui adolescent timid
 Stephen Chbosky

Să stai pe margine poate fi un avantaj. Dar vine o vreme cand trebuie să intri în ring.

Primul an de liceu e cel mai greu. Îţi faci noi prieteni, te îndrăgosteşti cu adevărat, nu te mai înţelegi deloc cu părinţii. Să creşti mare e mai complicat decât ţi-ai imaginat vreodată.

Aflat în pragul adolescenţei, Charlie se hotărăşte să-şi povestească viaţa unui prieten imaginar, căruia îi trimite o serie de scrisori intime.
Prins între dorinţa de a-şi trăi viaţa şi tendinţa de a fugi de ea, Charlie se trezeşte obligat să exploreze un teritoriu până acum necunoscut. Acela al primelor întâlniri şi al casetelor cu compilaţii, al problemelor de familie şi al prietenilor adevăraţi. Şi caută neîncetat „melodia perfectă“ a unei „călătorii perfecte“ în care „să se simtă infinit“.

„JURNALUL UNUI ADOLESCENT TIMID a făcut senzaţie la apariţie, dobândind statutul de carte-cult, vânată asiduu de adolescenţi.”
– The New York Times
„O poveste despre trecerea de la copilărie la adolescenţă în tradiţia celebrului DE VEGHE ÎN LANUL DE SECARĂ. Reflecţiile lui Charlie asupra vieţii, dragostei şi prieteniei sunt profunde şi înduioşătoare, iar vocea narativă are o muzicalitate aparte.”
– USA Today 
6 comentarii:

 1. VREAU , VREAU , VREAU , VREAU Jurnalul unui adolescent timid L :X :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu cum este cartea dar filmul a fost awesome :D

   Ștergere
  2. Asa si eu , filmul e SUPERB sper sa nu ma dezamageasca cartea :D

   Ștergere
  3. Daca nu te-a dezamagit filmul nici cartea n-o va face.Dar poate va fi invers :))

   Ștergere
 2. Am inceput sa citesc 'Jurnalul unui adolescent timid' in engleza, pana acum e ok. In weekend urmeaza sa vad si filmul :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Filmul este superb, de abia astept sa citesc si eu cartea.

   Ștergere