Urmareste-ma :)

Goodreads

2017 Reading Challenge

Mary has read 0 books toward her goal of 24 books.
hide

Follow Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin

GFC

joi, 1 august 2013

In too deep de Amanda Grace

Carter didn't rape me. People at school think he did. Suddenly, new friends are rushing to my side, telling me that Carter hurt them, too. They say he's getting what he deserves.

 Maybe I don't want to fix this. 

Sam is in love with her best friend Nick, but she can't seem to tell him. So she decides to flirt with golden-boy Carter Wellesley, hoping Nick will see it and finally realize his true feelings for her. 

On Monday, everyone at school is saying that Carter raped Sam. He didn't, but Sam can't find the words to tell the truth. Worst of all, she's afraid she'll lose Nick if he finds out what really happened. 
As graduation approaches, Sam discovers that living the lie isn't as easy as her new friends make it sound--and telling the truth might be even worse. 

 A Junior Library Guild Selection


    Aceasta este a doua carte scrisă de Amanda Grace, pe care am citit-o.Prima a fost The truth about you and me care m-a lăsat, la fel ca The fault in our stars, fără cuvinte.La propriu și la figurat.Sincer, câteva zile am tot negat finalul cărții, dar după mi-am dat seama că altă soluție nu ar fi fost vreodată mai bună. Acum în In too deep, Sam este îndrăgostită de prietenul ei cel mai bun Nick.După nenumăratele despărțiri dintre Nick si Reyna, iubita și fosta lui de x ori, plus încercările lui Sam de a-i atrage într-un mod mai deosebit atenția, sfârșesc c-am prost? Nu știu cum pot să-l mai definesc..
   Sam este atât de hotărâtă încât se duce, alături de Nick, la petrecerea lui Carter, tipul popular și plăcut de toată școala.Planul B, cum îi spune Sam, este de-a flirta cu Carter în așa fel încât Nick să-i observe.În concluzie, trebuie să-l facă pe Nick gelos, ca să vadă și el cum s-a simțit ea atunci când l-a văzut întâlnindu-se cu Reyna. Treaba se complică, atunci când Sam este respinsă de Carter într-un mod foarte neplăcut.După, din cauza respingerii, aceasta nu mai ține cont de paharele băute și ajunge să nu se mai țină singură pe picioare, dar își încearcă norocul din nou.
Ce se poate întâmpla? A da, te mai respinge încă o dată, doar că, de data asta te împiedici și dai cu capul de șifonierul lui... Iar după, te întâlnești și cu bârfitoarea școlii. Până aici totul este... splendid.
 Luni, Sam ajunge mulțumită la școală deoarece Nick i-a mărturisit ce simte pentru ea, în weekend.Foarte frumos din partea lui, oare de ce nu i-a spus mai repede sau ea să-i fii spus ceva;    Dar nu, Sam a trebuit să-și facă planuri complicate care dau greș în cele din urmă.Acestea se îmbină și cu sentimentul de teamă ca Nick să nu afle că ea, defapt, nu a făcut nimic cu Carter.Sam se mai așteptă și la batjocura celor din școală la adresa ei, datorită comentariului făcut de Carter când a respins-o.Dar nu se ajunge la așa ceva, pentru că toată lumea află de la bârfitoare (nu-i mai țin minte numele) că vineri seara Carter a violat-o pe Sam în camera lui.Bineînțeles că Sam, își dă seama despre ce e vorba în jurul ei când este prea târziu. 


Sincer, finalul nu a ieșit cum mă așteptam. Dar cred că e mult mai bine așa.Sam a lăsat să se ajungă acolo datorită egoismului ei.Cu greu am reușit să termin cartea, datorită atitudinii ei...
Carter, chiar dacă nu a făcut nimic cu Sam, nu a spus absolut nimic.A preferat să-și trimită colegii de echipă s-o amenințe pe Sam sau să-i afișeze câteva priviri amenințătoare.A dat dovadă de-o lașitate de nedescris. Oricum nici Sam nu a fost o zână.
Iar Nick a știut de la bun început că, ceva nu e în regulă.Chiar a întrebat-o pe Sam( iar ea bineînțeles că l-a mințit)... Dar când iubirea e prea mare nu mai ții cont de nimic.Mi-a părut rău pentru el, pentru că era un prieten bun și încerca să aibă grijă de Sam. 
În mare parte, nu mi-a plăcut, datorită lui Sam. Deoarece, tot timpul, se gândea doar la ea și la alte lucruri, în loc să le repare pe cele mai importante dintre ele. Prietenia.

3.0/5


2 comentarii: