Urmareste-ma :)

Goodreads

2017 Reading Challenge

Mary has read 0 books toward her goal of 24 books.
hide

Follow Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin

GFC

duminică, 29 noiembrie 2015

Pentru totdeauna doi străini...


Stele încep să strălucească atât de puternic, încât cineva simte că orbește. E un sentiment ciudat, diferit sau poate e doar o iluzie. O orbesc din interior, încălzindu-i fiecare părticică rece și înghețată. O regină a ținuturilor reci se transformă treptat într-o ființă străină, crede ea.
Învăluită într-un mister de universuri, ea încearcă să evadeze din propria lor mizerie. 
Nu are nevoie de iubire își șoptește ea, ci de întuneric, fără pic de lumină.Pe pământ, el încearcă să supraviețuiască. Se ascunde printre clădiri pustii, căutându-și un rost în viață. Pretutindeni se gândește la cineva. E atât de frumoasa, dar în același timp, primejdioasă. Îi simte parfumul fără ca ea să fie lângă el, în așa fel cum ea îi simte lui inima, tresărindu-i la fiecare pas apropiat de cer. Dar pentru el nu contează frumusețea, știe că e doar o fațadă înșelătoare sub care se ascund multe, dar nu destule...

Aflându-se printre străini, acesta cară cu grijă o hartă uzată, deoarece știe că la destinația lui finală o va găsi pe ea. O citește atent în fiecare seară și crede că va ajunge, în cele din urmă și mai aproape de bolta cerească. 

Dar oamenii sunt niște ființe rele, răpindu-i într-o noapte harta ce era pe jos. 

Și mai avea doar o locație de parcurs... 

Având nevoie doar de o scară spre universul infinit.


~~~
Uite cum viața e atât de nedreaptă, lăsând două suflete să nu se întâlnească niciodată.
~~~

2 comentarii: